Ferratum är kanske Sveriges största långivare av smslån med över 1,5 miljoner kunder och det är en av de populäraste långivarna i sin bransch på Sverigekredit. Prisexempel nedan visar kostnader för smslån upp till 15.000 kr. Besök Ferratum för att läsa mer om kreditkonto upp till 45.000 kr.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Trygg långivare
  • Utbetalning på helger
  • Populärast på Sverigekredit
  • Godkänner många ansökningar
  • Godtar betalningsanmärkningar
  Nackdelar:
  • Lågt maxbelopp för smslån

  Långivaren och kreditbolaget Ferratum är en erfaren aktör på lånemarknaden sedan 2005. Här har de varit med från början och var en av de allra första som började ge mobila smslån.Under årens lopp har de sedan växt till att ha över 500 anställda och har sedan start erbjudit sina tjänster till över 2 miljoner lyckliga låntagare.

  Populär långivare

  Klicka här för att besöka Ferratum nu!

  Det finns andra alternativ på marknaden som vi rekommenderar. Se vår topplista nedan.

  Ferratum Money kommer att ha ett brett spektrum av tjänster att erbjuda som spänner sig från smslån och snabblån till Ferratum Kredit och sist men inte minst företagslån. I denna recension ska det handla om snabblån och kreditlån.

  Fördelar med Ferratum:

  Kreditlån upp till 45 000 kronor hos Ferratum

  När du behöver ett lite större kapital än ett traditionellt snabblån, så kommer en kredit att vara ett bra alternativ. Här erbjuder Ferratum en kontokredit på mellan 1000 upp till 45 000 kronor. Det bästa med allt är att du får flexibel återbetalning samt att du bara betalar för de pengar du utnyttjar eller tar ut.

  Villkor för kontokredit:

  • Minst 21 år fyllda
  • Ett registrerat mobilabonnemang samt ett bankkonto
  • E-post adress
  • Kreditvärdighet – Bedöms individuellt baserat på tidigare lån och inkomst.

  SMSlån och snabblån

  Idag kommer detta vara något som är inbakat och blir ett mindre belopp du lånar som kreditlån. Här gäller precis samma villkor och fördelar som vid lån upp till 45 000 kronor.

  Utbetalning och support

  När du ansöker om kreditkonto kommer din ansökan att besvaras direkt. Efter detta kan pengar betalas ut direkt på vardagar och helger under deras öppettider, under förutsättning att du har konto i Nordea. För övriga bankkonton gäller vardagar innan klockan 12.00 för utbetalning samma dag. Annars har du tillgång till pengarna nästkommande vardag.

  Support sker via e-post och telefon under öppettiderna:

  Mån-Fre: 08.00-21.00

  Lör: 11.00-17.00

  Sön: 11.00-17.00

  Intervju

  På Ferratum, är vi stolta över vårt rykte som en ansvarsfull och pålitlig långivare.

  Varför ska man välja just er?

  Ferratum är en av världens största snabblångivare. Vi är verksamma i ett stort antal länder över hela världen och har assisterat miljontals nöjda kunder globalt. Vi är etiska i alla situationer vilket gör oss till det självklara valet för ett snabblån. Genom att vara tydliga och transparenta med kostnader och följa alla lagar för snabblån skapar vi en trygghet för våra kunder.

  Vad är ansvarsfull kreditgivning för er?

  Vi informerar våra kunder om att snabblån enbart hjälper för kortsiktiga finansiella behov och inte för långvariga ekonomiska problem. Vi försäkrar oss alltid att våra kunder har en förmåga att betala tillbaka ett potentiellt lån. Genom en kreditupplysning via Creditsafe kan vi få information om våra kunders ekonomiska situation för att på så sätt bestämma möjligheterna om ett lån och återbetalning. Vi tar även hänsyn till faktorer som ålder, inkomst och personliga förhållanden innan en kund tar ett lån. Vi stoppar ansökningsprocessen om en kund informerar Ferratum om särskilda ekonomiska svårigheter.

  Vad kan man som kund förvänta sig av er?

  1. Vi är en vänlig långivare med bra kundservice Vi prioriterar alltid vår relation till våra kunder först. Har du blivit rekommenderad att testa Ferratum via en Affiliate är processen densamma. Vår kundtjänst finns tillgänglig för dig alla dagar i veckan via telefon, mejl eller chatt på hemsidan. 2. Beslut på minuten och utbetalning direkt Få ditt lån samma dag! Vi använder avancerade system som hjälper oss att fatta ett beslut inom några minuter på din ansökan och göra utbetalningar så snart vi kan. Har du konto hos Nordea finns pengarna tillgängliga på ditt konto direkt. Har du konto i annan bank så dröjer det något längre. 3. Snabb och enkel ansökan via internet Allt du behöver göra för att ansöka om lån är att välja belopp, identifiera dig och fylla i vår enkla ansökan via internet. Ansökan behandlas under våra öppettider och därefter betalas dina pengar ut till ditt bankkonto direkt. Vi erbjuder två olika produkter, Ferratum Credit och Ferratum Micro. Ferratum Credit Ferratum Credit är ett kreditkonto med fria uttag upp till en viss angiven summa. Helt räntefritt under den första perioden samt inga dolda avgifter. När du fått din kredit godkänd kan du använda den så ofta du behöver. Du har möjlighet till fria uttag med fritt belopp upp till dess att din kreditgräns är nådd. Det funkar precis som ett kreditkort. Du betalar först när du nyttjar krediten! Ferratum kreditkonto erbjuder dig precis den flexibilitet du behöver. Du har tillgång till ditt kreditkonto dygnet runt och kan närsomhelst beställa ett uttag. Avbetalning sker i egen takt! Ferratum Micro Ferratum Micro är ett traditionellt snabblån när det gäller det lägsta beloppet. Nya kunder ansöker enkelt via vårt ansökningsformulär på vår hemsida. Befintliga kunder kan ansöka om lån genom att logga in via sitt konto på hemsidan och via SMS. Du skickar ditt SMS och anger önskat lånebelopp, återbetalningstid och personnummer. Bytt nummer eller behöver hjälp? Ring vår vänliga svenska kundtjänst och vi kommer att uppdatera dina uppgifter och åtgärda problemet inom några minuter! Om du inte vill ringa kan du enkelt kontakta oss via mail eller alternativt via vår chatt på hemsidan.
  Recension - Ferratum
  Betyg 97100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Lägsta ålder – 21 år
  • Registrerat mobilabonnemang / kontantkort och bankkonto
  • E-postadress
  • Kreditvärdighet – Avgörs av Ferratum och det belopp du vill låna
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: kr Uppl.avgift:  kr