KlickLån är ett låneinstitut som erbjuder privatpersoner lån upp till 40 000 kr med en löptid på hela 7 år. KlickLån ägs av Thorn Svenska AB som har en lång och gedigen erfarenhet av den svenska lånemarknaden. Ingen säkerhet krävs och lånet kan användas till vad du vill.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Enkel ansökan online
  • Låna till vad du vill
  • Fast ränta / flexibel löptid
  Nackdelar:
  • Inga öppettider för kundtjänst
  • Tar ut en uppläggningsavgift

  KlickLåns erbjudande

  KlickLån erbjuder lån mellan 10 000 och 40 000 kr för privatpersoner. Lånet tas helt utan säkerhet och kan användas till vad helst låntagaren önskar. Räntan är fast och återbetalningstiden är valfri mellan 12 och 84 månader. Med en lång löptid kan man få en låg månadskostnad, men det gör också att totala lånekostnaden blir högre.

  KlickLån är en del av Thorn Svenska AB och står under Finansinspektionens tillsyn.

  Låna hos KlickLån

  För att låna hos KlickLån fyller man först i ett ansökningsformulär online. Så fort en kreditupplysning hos UC gjorts får man svar på sin ansökan via angiven mejl. I samband med detta får man också reda på vilken ränta de kan erbjuda. Detta låneerbjudande måste sedan godkännas via signering med låntagarens BankID.

  Man kan inte låna av KlickLån om man har en betalningsanmärkning eller skuld hos kronofogden. Därtill måste låntagaren vara folkbokförd i Sverige och ha fyllt minst 20 år. Utbetalningar av godkända lån sker inom 1-2 dagar under alla vardagar.

  Räntor och avgifter

  Räntan bestäms individuellt och det som används som grund för beslutet är dels låntagarens egna uppgifter, dels kreditupplysningen. Den fasta årsräntan är på mellan 9,84 % – 21,60 % och den effektiv räntan på mellan 11,52 % – 29,99 %.

  Hos KlickLån betalar man en administrativ kostnad varje månad på 19 kr med autogiro, annars 39 kr. En uppläggningsavgift om 595 kr tillkommer också.

  Kundservice

  KlickLån har en kundservice som finns på plats på vardagar för att hjälpa låntagare med frågor och ansökningar. De nås antingen via telefon eller mejl. I dagsläget finns dock inga specifika öppettider för när kundtjänstpersonalen är tillgänglig.

  Recension - KlickLån
  Betyg 64100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Minst 20 år
  • Ej betalningsanmärkningar
  • Svensk medborgare och folkbokförd i Sverige
  • BankID och svenskt bankkonto
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 19 - 39 kr Uppl.avgift: 595 kr