Zmarta är en av de största låneförmedlarna på marknaden. Här jämför du snabbt och enkelt företagslån från flera banker och långivare, men endast en kreditupplysning hos UC görs.
Fördelar:
  • En UC - flera låneförslag
  • Lån upp till 5 000 000 kr
  • Kundtjänst dygnet runt
  • OK betalningsanmärkning vid personlig borgen
Nackdelar:
  • Minst 6 månaders aktivt företag
  • Jämför inte factoringtjänster

Om Zmarta Företagslån

Zmarta är en jämförelsetjänst som har funnits på den svenska marknaden sedan 1999. Zmarta finns idag på svenska marknaden, såväl som i Norge och Finland.

Zmarta hjälper företag att få lägre lånekostnader genom att de förmedlar företagets låneansökan till flera olika långivare. Endast en kreditupplysning tas i samband med detta, vilket medför att företagets kreditvärdighet fortsatt håller sig på en bra nivå.

De har fått mycket bra omdömen från tusentals andra låntagare – så du kan känna dig trygg med att låta ditt företag använda sig av deras låneförmedling.

Tjänster & produkter

Hos Zmarta Företagslån kan ditt företag låna från 10 000 kronor och upp till 5 miljoner kronor. Återbetalningstiden sträcker sig från 1 – 60 månader (5 år).

Genom att göra en låneansökan via Zmarta kommer företagets låneansökan skickas ut till flera olika långivare, som alla får värdera företagets ansökan, för att därefter ha möjlighet att skicka ut ett konkret låneerbjudande till ditt företag. På så vis är det enkelt att välja det mest förmånliga låneerbjudandet för just ditt företag.

Det är helt gratis att skicka in en ansökan och den är inte bindande, vilket innebär att ditt företag inte behöver tacka ja om inget av låneerbjudandena är tilltalande.

Lånets kostnad

Hur mycket företagslånet kommer kosta beror på flera faktorer. Räntan sätts nämligen individuellt, utifrån hur ditt företags ekonomi ser ut. Det kan också tillkomma till exempel uppläggningsavgifter och aviavgifter. Allt sådant står specificerat i de låneerbjudanden du får, och är en viktig del i jämförelsen.

När du tar ett företagslån kan det hos vissa långivare också tillkomma en avgift för att lösa ditt lån i förtid, medan andra inte har någon sådan. Om du vet med dig från start att lånet eventuellt kommer återbetalas tidigare än beräknat, bör du därför se till att detta finns med i beräkningarna när du väljer lån.

Om någon sådan kostnad tas ut, står även denna specificerad i ditt låneerbjudande.

Utbetalning & kundtjänst

De flesta företagslån som tecknas via Zmarta betalas ut så att pengarna finns på företagskontot inom 24 timmar. Vad som gäller kommer stå i ditt erbjudande, så att du enkelt kan välja ett snabbare lån om det är ett av dina viktigare kriterier.

Om några funderingar skulle uppstå längs vägen har Zmarta en otroligt välarbetad och professionell kundtjänst, där du kan få svar på alla dina frågor.

I första hand kan vi rekommendera att gå igenom deras FA. Där hittar du utförliga svar på alla de vanligast förekommande frågorna. Föredrar du personlig hjälp har de en live-chatt som är öppen på vardagar mellan klockan 8.00 – 17.00, samt en telefonsupport som har öppet dygnet runt, alla dagar.


Villkor

  • Registrerat Aktiebolag, Handelsbolag, Kommanditbolag eller Enskild Firma
  • Minst 6 månaders aktivt och registrerat företag
Nystartat företag Utan UC
Utan personlig borgen Utan säkerhet