Vinna i roulette

roulette strategiDet enklaste sättet att vinna i roulette är att använda sig av Martingalesystemet.

Martingalesystemet är en strategi inom Roulette som härstammar ända tillbaka till 1700-talets Frankrike och går ut på att du ska dubbla din insats efter varje förlust. Varje gång som du förlorar höjer du alltså din insats med samma summa. Om du satsar 20 första gången och förlorar kommer du att satsa 40. Om du då förlorar igen satsar du 80, sedan 160 och så vidare. Detta gör du ända tills dess att du vinner. Då går du tillbaka till din ursprungliga insats, det vill säga 20 igen. Syftet med Maringales Roulettestrategi är att du ska gå jämnt ut under spelets gång och förhoppningsvis även vinna lite utöver din ursprungliga insats.

Risken med detta är att spelare som har oturen och får många förluster i rad snabbt når spelbordets insatstak. På de allra flesta spelbord finns det nämligen gränser för hur mycket eller hur lite som du får satsa. När du når dit fungerar inte detta system längre och du riskerar istället att gå med förlust när du inte längre kan höja din insats. Trots det har denna metod blivit prisad av många och många spelare världen över påstår att detta fungerar. Huruvida det gör det eller inte är svårt att säga. Det handlar nämligen en hel del om tur också.

Satsa på rätt nivå

Om du vill prova på Martingalesystemet samtidigt som du undviker att nå insatstaket bör du alltid börja med den lägsta insatsnivån. Detta system är mest lämpligt att spela vid bord som har riktigt höga insatstak samt låg första insatsnivå. Om du hittar ett bord som har 1000 euro som högsta insatstak är det ett bra bord för att pröva på denna metod. Det finns dock inga garantier för att det kommer att fungera och för att du inte kommer att förlora mycket pengar.

Du bör även vara lite insatt i hur Roulette fungerar i övrigt för att kunna använda denna metod fullt ut. Se till att läsa in dig på spelet och andra strategier angående hur du ska göra för att vinna. Insatsnivåer är nämligen inte de enda strategier som finns i Roulette, utan du kommer även att hitta många färgstrategier. Se till att hitta en som du tror på så att du vet hur du ska spela samtidigt som du testar systemet. Martingalesystemet säger nämligen ingenting om vart på hjulet som du ska satsa. Om du ska stå kvar på samma ruta, satsa på flera nummer eller om du ska satsa på färg istället är upp till dig.

Alternativt system

Det finns även en omvänd Martingalemetod som går ut på att du istället dubblar din insats efter att du har vunnit på roulette istället för att du dubblar på förlusten. Då går du sedan tillbaka till den ursprungliga insatsen när du förlorar. Detta är betydligt mindre riskfyllt än att spela med Martingales ursprungliga metod. Dock förlorar du allt som du har vunnit vid den första förlusten efter vinsten med den omvända metoden. Med Martingales metod kan du istället vinna betydligt större summor och om du har tur och det sker fort kan du givetvis även gå plus på spelet. Det är upp till dig att avgöra hur du vill spela. En del uppskattar spänningen som riskfyllt spel ger medan andra föredrar att spela under kontrollerade former. Hur man än spelar kan man förlora pengar men man kan även vinna enorma summor vid Roulette.