Credifis kampanjerbjudande innebär att du kan få 0 % ränta och 0 kr i uppläggningsavgift om du är en ny kund som vill låna 10 000 kr eller mer. Dock är löptiden för lånet taget med kampanjerbjudandet enbart 30 dagar. Därefter tillkommer ränta och avgifter.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Kostnadsfritt i 30 dagar på lån över 10 000 för nya kunder
  • Ingen UC (upplysning via Creditsafe)
  • Utbetalning dygnet runt
  Nackdelar:
  • Kort återbetalningstid
  • Hög effektiv ränta
  • Ingen betalningsanmärkning

  Credifi är en långivare som erbjuder snabblån på belopp från 2000–50 000 kr. Det gäller högkostnadskrediter som ges utan säkerhet. De drivs av Luma Finans AB och står under Finansinspektionens tillsyn.

  Credifis erbjudande

  Credifi har en kampanj med ett riktigt kanonerbjudande till dig som inte har lånat av dem förr och är i behov av ett belopp på 10 000 kr eller mer. Då kan du nämligen låna räntefritt och utan uppläggningsavgift i 30 dagar. Om du inte har betalat hela beloppet inom 30 dagar eller på annat sätt avviker från den avsedda återbetalningsplanen kan rabatten dock komma att dras in och då tillkommer såväl ränta som andra avgifter. Det är alltså ett kanonerbjudande om du kan betala tillbaka inom 30 dagar.

  Credifis hemsida är stilren och enkel att använda. När du ska fylla i din låneansökan kan du välja att ansöka som ny kund eller återkommande kund, vilket gör det möjligt att kunna få ta del av kampanjerbjudandet. Du kan också välja din egen återbetalningstakt från 30 dagar till ett år. Längre än så går det tyvärr inte att återbetala.

  Låna utan UC hos Credifi

  Om du vill se till att hålla din kreditvärdighet på topp är Credifi ett bra alternativ, då de enbart använder sig av Creditsafe för att genomföra sina kreditupplysningar. Det betyder att de inte registreras i ditt namn via Upplysningscentralen, eller UC, som det brukar förkortas.

  Allt du behöver för att ansöka är BankID – normalt sett behöver du inte skicka in några andra dokument, om du inte behöver styrka din inkomst. Då kan du behöva skicka in ett bevis på din inkomst till dem för att de ska vara säkra på att du kan återbetala lånet.

  Om allt går smidigt utan konstigheter och din ansökan inte behöver gås igenom manuellt kan du få ett lån beviljat inom bara ett par minuter. Credifi har dessutom direkt utbetalning till de stora bankerna, såsom Handelsbanken, Swedbank, Nordea och SEB. Då kan du få in pengarna så snabbt som inom 15 minuter. Med övriga banker kan det dröja upp till nästföljande helgfria vardag innan du får in pengarna på ditt konto.

  Räntor och andra avgifter

  Om du är en sprillans ny kund och ansöker om deras kampanjerbjudande kan du låna kostnadsfritt hos Credifi i upp till 30 dagar. Därefter tillkommer en effektiv ränta som kan ligga på allt från 12,87 % till 236,5 %.

  Uppläggningsavgiften varierar beroende på vilket belopp du lånar, men den ligger alltid på mellan 485–895 kr. Deras aviavgifter ligger på 60 kr per månad.

  Deras villkor finns lättillgängliga på hemsidan. Var noggrann med att läsa igenom allt innan du bestämmer dig för att ta ett lån så att det inte dyker upp några oväntade kostnader som kan ställa till det för dig.

  Kundservice

  Credifis kundservice finns tillgänglig från måndag till fredag mellan kl. 09:00–17:00. Du kan kontakta dem på telefonnummer 08 12 11 18 11 eller via e-post: info@credifi.se.

  Recension - Credifi
  Betyg 93100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Minst 18 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Ingen betalningsanmärkning
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 60 kr Uppl.avgift: 485–895 kr