Creditum är ett litet och smidigt smslån för dig som behöver upp till 3000 kr snabbt och enkelt. Lånet kallas även minilån och återbetalas på 30 dagar, utan möjlighet till förlängning.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Snabbt och enkelt lån
  • Legitimering via sms
  • Sunt och tryggt bolag
  Nackdelar:
  • Godtar ej betalningsanmärkningar
  • Något undermål information
  Creditum har fått avslag på sin ansökan om licensering hos Finansinspektionen. Vi kan därför inte rekommendera dig att ansöka hos denna långivaren. Se alla långivare av snabblån

  Popularitet

  Vi har tidigare jämfört Creditum på Sverigekredit under 2014 och då var långivaren relativt populär med tanke på den begränsade tjänsten. Vi samlar just nu statistik och gör en ny bedömning av Creditum.

  Godkända ansökningar

  Creditum godtar inte betalningsanmärkningar, vilket gör dem en aning begränsade i sin bedömning av ansökningar. Med tanke på deras villkor så har de tidigare hållit en hög nivå, men även här gör vi en ny bedömning av Creditum utefter ny statistik som vi samlar in.

  Trygghet och Service

  Creditum är utan tvekan ett växande bolag som visar mycket fina resultat och en sund ekonomi. Tillgångarna är inte enorma men eftersom lånebeloppen är så pass låga så ser vi inga bekymmer. Då vi aldrig upplevt några klagomål så kan vi inget annat än att se dem som trygga.

  Servicen är inte i toppklass när det kommer till tillgänglighet, speciellt inte om man ser till deras konkurrenter i branschen med smslån och snabblån. Creditum har dock öppet under generösa tider på vardagar och de behandlar ansökningar så länge de håller öppet.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren för att låna hos Creditum är få och fullt normala för den här typen av lån. Du måste vara Svensk medborgare, dock i minst 3 år. Du får ej ha några betalningsanmärkningar och du måste ha ett registrerat mobilabonnemang för att legitimera dig.

  Kvaliteten på tjänster kan inte ifrågasättas och vår upplevelse är att Creditum håller vad de lovar. Tjänsten är enkel och väldigt tydlig samt att de är noga med att hålla en sund kreditgivning. Hemsidan kunde dock vara mer något mer informativ när det gäller kostnader, legitimering, kreditupplysning, utbetalningstider m.m.

  Recension - Creditum
  Betyg 44100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Minst 20 år gammal
  • Svensk medborgare med personnummer i minst 3 år
  • Registrerat mobilabonnemang
  • Ej betalningsanmärkningar
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • SMS
  Avi-avgift: kr Uppl.avgift:  kr